Hva med en ………

Omelett med ruccola

En omelett er rik på proteiner og andre næringsstoffer. Alt etter hva dere har i omeletten, passer den til frokost, lunsj, middag og til en kveldsrett.

I denne omeletten er det ruccola. Ruccola er proppfull av sunne næringsstoffer som vitamin A, antioksidanter, og vitamin K. Disse vitaminene er viktige for syn, benvev, cellene og immunforsvaret. Så her er det bare å være raus med den ruccolaen.

2 porsjoner

4 egg

3 ss vann

¼ salt

litt nykvernet pepper

10 cherrytomater

80 g Sjalotteløkløk

2 dl grovt hakket ruccola

litt olje til steking

Rens og skjær sjalottløken i skiver, brun den blank i en panne med litt olje

Tilsett cherrytomatene som er delt i 2 og la det putre i ca 2 – 3 minutter.

Pisk lett sammen egg, salt, pepper og vann, tilsett eggerøren og ruccola i pannen og bland dem godt. Stekes på svak varme med lokk.

Når eggemassen har stivnet er omeletten ferdig.

Serveres med grovt brød, cherrytomater og en grønn salat.

https://www.fettfattigmat.no/meny/

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg