Ikke bestemt ennå hva dere skal ha til middag i dag.
Denne gode retten med kylling og spinat er enkel og rask å lage
2 pors
2 kyllingfilet
200 g bladspinat fersk
12 cherry tomater delt
1/2 appelsin
litt olivenolje
Snitt fillen 5-6 steder (ikke skjære helt igjennom)
legg den i marinaden og trekkes i minimum 30 min.
Forvarm airfryeren og stek fillen på 200 grader i ca 17 min.
tomater og spinat varmes lett i en panne med så lite olivenolje som mulig
Marinade
2 pors
2 kyllingfilet
200 g bladspinat fersk
12 cherry tomater delt
1/2 appelsin
litt olivenolje
Snitt fillen 5-6 steder (ikke skjære helt igjennom)
legg den i marinaden og trekkes i minimum 30 min.
Forvarm airfryeren og stek fillen på 200 grader i ca 17 min.
tomater og spinat varmes lett i en panne med så lite olivenolje som mulig
Min Instagram konto for fettfattig mat
https://www.instagram.com/fettfattigmat/
Følg meg også på Facebook
https://www.facebook.com/profile.php?id=61559315904696
Min hjemmeside for fettfattig mat
Kylling er godt til alt 😀 Jeg hadde kylling, purre og paprika, stekt, på en seng av spinat her nylig 🙂 Her går det i kylling hvis det skal spises kjøtt. Sluttet med både storfe og svin. Litt tilfeldig 🙂
Godt med kylling. Bruker mye av det i min kost 🙂