Kylling på en seng av spinat

Ikke bestemt ennå hva dere skal ha til middag i dag.

Denne gode retten med kylling og spinat er enkel og rask å lage

 

2 pors

2 kyllingfilet

200 g bladspinat fersk

12 cherry tomater delt

1/2 appelsin

litt olivenolje 

Snitt fillen 5-6 steder (ikke skjære helt igjennom)

legg den i marinaden og trekkes i minimum 30 min.

Forvarm airfryeren og stek fillen på 200 grader i ca 17 min.

tomater og spinat varmes lett i en panne med så lite olivenolje som mulig 

Marinade 

2 pors

2 kyllingfilet

200 g bladspinat fersk

12 cherry tomater delt

1/2 appelsin

litt olivenolje 

Snitt fillen 5-6 steder (ikke skjære helt igjennom)

legg den i marinaden og trekkes i minimum 30 min.

Forvarm airfryeren og stek fillen på 200 grader i ca 17 min.

tomater og spinat varmes lett i en panne med så lite olivenolje som mulig 

 

Min Instagram konto for fettfattig mat

https://www.instagram.com/fettfattigmat/

Følg meg også på Facebook

https://www.facebook.com/profile.php?id=61559315904696

Min hjemmeside for fettfattig mat

https://www.fettfattigmat.no/meny/

2 kommentarer

    1. Kylling er godt til alt 😀 Jeg hadde kylling, purre og paprika, stekt, på en seng av spinat her nylig 🙂 Her går det i kylling hvis det skal spises kjøtt. Sluttet med både storfe og svin. Litt tilfeldig 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg