https://www.fettfattigmat.no/meny/
2 pers
400 g kyllingkjøttdeig
1 fed hvitløk
1/2 løk
1 gulrot
2 ss grønsaks FOUND
3 1/2 dl vann
1 boks hakkede tomater med Basilikum og Oregano
4 ss tomatpure
1 ts sukker
1 stang stangselleri
2 ts tørket basilikum
2 stk stjerneanis
olivenolje
300 g fersk pasta
- Brun løken i en gryte med så lite olje som mulig, til den er blank
- Tilsett raspet gulrot og finhakket stangselleri, finhakket hvitløk, grønnsaks buljong, vann, anis, tomatpure tørket basilikum og sukker.
- Stek kyllingkjøttdeig med salt og pepper og litt olje, tilsett den i gryten.
- La det putre i 45 min.
- På slutten av koketiden kok opp vann til pastaen og la den koke i 4 min.
0 kommentarer