Salat med ovnsbakt paprika og eple

2 pors

150 g Isbergsalat eller annen bladsalat

200 g Vannmelon

100 g Cherrytomat

1 Paprika

1 Eple

Salt og sitonpepper 

Balsamico 

Snitt isbergsalaten i passe store biter 

Del vannmelonen i terninger, ca 1 cm.  

Del cherrytomatene i to

Bland alt sammen

Drypp litt balsamico over salaten ved servering

 

Ovnsbak paprika og eple:

Grillet paprika smaker himmelsk, men om vinteren må de fleste ty til stekeovnen og det trenger ikke å bli noe dårligere. De fleste har hørt om eller smakt grillet paprika, men kanskje ikke så mange har prøvd grillet epler. Det er også meget godt som tilbehør i salater eller til kjøtt. Det smaker også fantastisk. 

Beregn en 1/2 paprika og ett 1/2 eple pr. person

Forvarm ovnen til 230 g. 

Del paprikaen i to og det samme med eplet

Legg det på en plate med matpapir

Stekes i 25 min 

Ta av skinnet på paprikaen med en kniv

Bon Appe“tit  

 

https://www.fettfattigmat.no/meny/

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg