Salat med ovnsbakt paprika og eple

2 pors

150 g Isbergsalat eller annen bladsalat

200 g Vannmelon

100 g Cherrytomat

1 Paprika

1 Eple

Salt og sitonpepper 

Balsamico 

Snitt isbergsalaten i passe store biter 

Del vannmelonen i terninger, ca 1 cm.  

Del cherrytomatene i to

Bland alt sammen

Drypp litt balsamico over salaten ved servering

 

Ovnsbak paprika og eple:

Grillet paprika smaker himmelsk, men om vinteren må de fleste ty til stekeovnen og det trenger ikke å bli noe dårligere. De fleste har hørt om eller smakt grillet paprika, men kanskje ikke så mange har prøvd grillet epler. Det er også meget godt som tilbehør i salater eller til kjøtt. Det smaker også fantastisk. 

Beregn en 1/2 paprika og ett 1/2 eple pr. person

Forvarm ovnen til 230 g. 

Del paprikaen i to og det samme med eplet

Legg det på en plate med matpapir

Stekes i 25 min 

Ta av skinnet på paprikaen med en kniv

Bon Appe“tit  

 

https://www.fettfattigmat.no/meny/

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg