2 pors
150 g Isbergsalat eller annen bladsalat
200 g Vannmelon
100 g Cherrytomat
1 Paprika
1 Eple
Salt og sitonpepper
Balsamico
Snitt isbergsalaten i passe store biter
Del vannmelonen i terninger, ca 1 cm.
Del cherrytomatene i to
Bland alt sammen
Drypp litt balsamico over salaten ved servering
Ovnsbak paprika og eple:
Grillet paprika smaker himmelsk, men om vinteren må de fleste ty til stekeovnen og det trenger ikke å bli noe dårligere. De fleste har hørt om eller smakt grillet paprika, men kanskje ikke så mange har prøvd grillet epler. Det er også meget godt som tilbehør i salater eller til kjøtt. Det smaker også fantastisk.
Beregn en 1/2 paprika og ett 1/2 eple pr. person
Forvarm ovnen til 230 g.
Del paprikaen i to og det samme med eplet
Legg det på en plate med matpapir
Stekes i 25 min
Ta av skinnet på paprikaen med en kniv
Bon Appe“tit
https://www.fettfattigmat.no/meny/